Slide background

Welkom op de website van Golfclub Welderen. Golfclub Welderen heeft haar thuisbasis op Golfbaan Landgoed Welderen in Elst, een landelijk gelegen golfbaan tussen de fruitbomen en waterpartijen in Park Lingezegen tussen Arnhem en Nijmegen. Leden van de golfclub kunnen het hele jaar door spelen op Welderen.

Onze vereniging is een club van en voor enthousiaste golfers. We organiseren wedstrijden voor spelers van alle niveaus. Of je net begonnen bent of al langer speelt, of je puur voor het plezier speelt of op het hoogste niveau wilt presteren, of je gewoon een rondje wilt lopen of aan competities wilt meedoen; dat is allemaal mogelijk en er zijn activiteiten voor iedereen.

Welderen is een laagdrempelige en toegankelijke golfclub met bovenal veel gezelligheid. In het clubhuis en op het terras vind je altijd wel gelijkgestemden. Want wat is er nou mooier om na een ronde, op een mooie zomeravond, met vrienden op het terras na te genieten en de zon te zien ondergaan achter de greens van hole 18 en hole 11?

Wil je meer weten of lid worden? In het menu hiernaast vind je meer informatie. Of stuur een bericht (contact).

We hopen je snel een keer te ontmoeten in Elst en wensen je veel golfplezier!

Kitty Bos, voorzitter

Route en adres