Golfbaan Welderen

Leuk, je wilt  lid worden van onze vereniging? Je bent van harte welkom. Het lidmaatschap van golfclub Welderen begint met jouw inschrijving bij Landgoed Golfbaan Welderen. Je kunt kiezen uit verschillende soorten lidmaatschap. Alle informatie vindt je op de site van de golfbaan.

Zodra je je bij de golfbaan hebt ingeschreven, ben je automatisch lid van onze golfvereniging. Wij nemen dan contact met je op en nemen we je mee in het warm welkom- programma van de nieuwe leden commissie. De commissieleden maken je wegwijs in onze club en organiseren wedstrijden voor de nieuwe leden. Je wordt hierbij begeleid door ervaren golfers van de club.

Wij hopen je snel bij ons op de baan te ontmoeten.

Mocht je nog vragen hebben over onze vereniging. Aarzel niet met ons contact op te nemen via het contactformulier op deze site.

Route en adres

logo apha hoog welderen