sneeuw

20180630 vriend in 22Zodra je lid bent geworden van onze club nemen we je mee in het warm welkom- programma van de nieuwe leden commissie. De commissieleden maken je wegwijs in onze club en organiseren wedstrijden voor de nieuwe leden. Je wordt hierbij begeleid door ervaren golfers van de club.

Wat doen we nog meer voor jou als lid:

• Je kunt je inschrijven voor leuke of prestatieve wedstrijden, georganiseerd door de wedstrijdcommissie, bijvoorbeeld de bitterballenwedstrijd en de maandbeker.
  • De evenementencommissie organiseert een aantal activiteiten, waaronder de ledenweek.
  • De regel- en handicapcommissie zorgt ervoor dat je een (voor clubleden gratis) NGF pas ontvangt. Je bent dan meteen lid van de NGF. Indien nodig kun je theorie regelexamen afleggen en een eerste qualifying kaart lopen op de baan.

Golfclub Welderen bestaat uit een bestuur en diverse commissies. Het bestuur en de commissies bestaat uit enthousiaste leden die zich belangeloos inzetten voor de golfclub. Met z’n allen hebben we het doel het jou als golfer zo leuk en makkelijk mogelijk te maken om bij ons te golfen en in onze vereniging mee te doen.

Jaarlijks is er een Algemene Leden Vergadering. In de vergadering brengt het bestuur verslag uit over het afgelopen jaar en worden de plannen voor het komende jaar gepresenteerd. Je wordt uitgenodigd om mee te praten over de plannen.

Kortom: wij zijn een actieve club waar je je snel thuis zult voelen.

Heb  je nog vragen, aarzel dan niet om ons een bericht te sturen. Dat kan met het contactformulier op deze site. En anders, snel tot ziens.