hek

Voor de NGF-competitie 2019 geldt op golfbaan Welderen de volgende regeling m.b.t. voorspelen.

In de 4 weken voorafgaande aan de wedstrijd kunnen spelers van bezoekende clubs een oefenronde spelen. Op zondag is voorspelen niet mogelijk. Voor het maken van afspraken voor oefenrondes of voor het reserveren van buggy’s kunnen de captains contact opnemen met de receptie, telefoon 0481-376591.

Het voorspeeltarief bedraagt € 35,-, waarbij één consumptie naar keuze is inbegrepen. Voorts is het mogelijk het voorspelen te combineren met:

• 18 holes greenfee, incl. 1 consumptie + daghap: € 49,-;
  • 18 holes greenfee, incl. 1 consumptie + 3-gangen keuzediner: € 58,-.

Als je het voorspelen wilt combineren met een overnachting, hebben we een aantrekkelijk aanbod van het Lingehotel in het gezellige centrum van Elst:

• één overnachting bij Lingehotel in Elst, inclusief ontbijt, op basis van 2 persoons bezetting in een 2-persoonskamer: € 82,50;
  • één overnachting bij Lingehotel in Elst, inclusief ontbijt, voor een 1-persoonskamer: € 71,00.