Bestuur

KittyGolfen is mijn favoriete sport sinds ik in 2004 met een gvb arrangement gestart ben. En had ik daar maar eerder aan gedacht! Wat vind ik dit geweldig; lekker buiten, een sportieve ontspanning in de natuur en als het kan nog een beetje competitief bezig zijn. De gezelligheid naderhand is natuurlijk ook een belangrijke factor!

In 2014 ben ik als vicevoorzitter toegetreden tot het bestuur en sinds 2015 is dat in de functie van voorzitter. En dat doe ik met veel plezier.

In het dagelijkse leven werk ik als freelancer in commerciële en salesfuncties. Ik zoek altijd leuke uitdagingen en mogelijkheden, waarbij het glas halfvol is. Dit laatste zie je terug in mijn golfspel, maar ook in het vrijwilligerswerk in het bestuur. En niet onbelangrijk; samen meer mogelijk maken is mijn voornaamste doel, ook voor de club.