Bestuur

AdbIn het jaar 2000 zijn mijn echtgenote (José)  en ik begonnen met golfen via een introductie cursus op het Rijk van Nijmegen. Na afloop van deze lessen vonden we het spelletje zo leuk dat we een GVB-arrangement op Welderen hebben genomen. Nadat we het GVB gehaald hadden, ben ik fanatieker gaan spelen mede doordat Elly Bos mij opbelde en vroeg of ik NOBRA wilde spelen.

De jaren NOBRA wedstrijden spelen, waren heel plezierig en erg leerzaam. Van de NOBRA ben ik overgestapt naar de NGF competitie en nu is golfen een deel van mijn leven geworden.

Wat ik zo leuk aan het golfspel vind, is de sport om het balletje in zo min mogelijk slagen in de hole te krijgen. En dat dit buiten in de natuur plaatsvindt, is mooi meegenomen. Verder is het leuk aan het golfen dat je het overal kan spelen, met vrienden in Nederland of omringende landen, maar ook met collega’s of klanten in exotische oorden.