Bestuur

JohanOngeveer acht jaar gelden werden Harma, mijn echtgenote,  en ik door vrienden uit Elst uitgenodigd om een golfclinic te volgen. Met de nodige scepsis sloeg ik mijn eerste ballen van de mat. Direct raakte ik in de ban van het spel en vind vanaf dat moment dat ik te weinig op de golfbaan speel. Maar ja, elke dag golfen lijkt dan net als werken en dat kan nooit de bedoeling zijn.

Na een aantal jaren lidmaatschap kwam ik in de wedstrijdcommissie, waarna ik gevraagd werd voor een bestuursfunctie.

Ik woon in Nijmegen en kom graag de brug over naar Elst om te genieten van het golfspel. We zijn in Elst lid gebleven vanwege de golfclub, de ongedwongen omgangsvormen, respect voor elkaar en het golfspel. Plezier hebben en houden, een leuk verenigingsleven, met gelijk en anders gestemde een balletje slaan, daarvoor kom ik graag naar Welderen. Ik hoop mijn steentje te kunnen bijdragen om die sfeer in stand te houden.