Bestuur

RiniIk ben samen met Francien in 2005 lid geworden van Welderen na bij Felix het GVB arrangement gevolgd te hebben. Na twee jaar zijn we ieder in een ander team Nobra gaan spelen en de laatst zeven jaar doen we aan de NGF competitie mee.

In 2011 heb ik me aangemeld als lid van de wedstrijdcommissie en heb daar sinds 2013 Paul Hardeman opgevolgd als voorzitter, wat toentertijd nog inhield dat je ook meteen bestuurslid werd. Dit betekent dat 2018 mijn laatste jaar als voorzitter van de Weco en bestuurslid wordt. Het leuke van de wedstrijdcommissie is dat je heel veel mensen leert kennen, veel waardering voor je vrijwilligerswerk oogst en natuurlijk ook een heleboel gezeur. Dat laatste hoort erbij. Je kunt het beleid immers nooit naar ieders tevredenheid invullen. Maar met een positieve instelling kun je veel bereiken.