Competitiecommissie

De competitiecommissie heeft als belangrijkste taak het organiseren van deelname aan de landelijke NGF competitie door onze club met maximaal 15 teams van 6, 7 of 8 spelers. Daarvoor moeten er jaarlijks een aantal taken worden verricht, welke grotendeels vast liggen. Te beginnen met het openen van de inschrijving voor de competitie, sluiten van de inschrijving, daarna vaststellen van de selectie en overige teamsamenstellingen. Trainingsopzet vaststellen en inregelen met onze pro’s. Na het bekend maken door de NGF van de competitie indeling volgt er een aantal administratieve werkzaamheden, zoals inlichten tegenstanders(de bezoekende clubs/gastteams), captains en co-captains eigen teams. Vaststelling starttijden, overleg horeca etc. En dan natuurlijk elk jaar weer eindelijk de start van de wedstrijddagen. Daarvoor doen we het met z’n allen!

Omtrent alle zaken onze commissie en de NGF competitie aangaande, zullen wij u(onze leden) en gasten(de bezoekende teams) vanaf nu informeren op onze club site.

Onze teams kunnen door het plaatsen van b.v. wedstrijdverslagen op de site al onze clubleden op de hoogte houden van hun prestaties in de competitie. Maak hier gebruik van, het zal de onderlinge binding en interesse in de competitie van al onze leden verhogen.

In deze categorie