Evenementencommissie

IMG 1130(1)De evementencommissie bestaat uit:

• Ghislaine de Lange, voorzitter
  • Jacques Schuiling, penningmeester
  • Anja van Schilt, secretaris

De Evenementencommissie heeft als primair doel de leden van de golfclub met elkaar in contact te brengen en te verbinden met golfclub Welderen. Want lid zijn van een vereniging is meer dan alleen golf kunnen spelen. De activiteiten rondom de golfbaan bepalen eveneens voor een belangrijk deel hoe gezellig golfclub Welderen ervaren wordt door de leden.

De Evenementencommissie organiseert daartoe, in samenwerking met andere commissies, gedurende het jaar een aantal activiteiten voor alle leden.

De nadruk van de werkzaamheden van de Evenementencommissie ligt ieder jaar op de Ledenweek. Een week met verschillende fun-wedstrijden voor alle doelgroepen binnen de golfclub:

• De Vroege Vogelwedstrijd, voor de vroege vogels onder de golfers, met gezamenlijk ontbijt na afloop;
  • De Jeugdwedstrijd voor onze jeugdige leden, met de nadruk op het spelplezier;
  • De Senioren-wedstrijd, voor alle 55-plusser binnen de vereniging;
  • De Inloopwedstrijd en de Bitterballenwedstrijd, voor zowel beginnende leden en golfers met een handicap;
  • De Vrienden- en Vriendinnendag, om samen met een golfer van buiten de vereniging te golfen op Welderen (met iemand binnen de vereniging mag uiteraard ook);
  • En op de zaterdag natuurlijk de Ledendag-wedstrijd, een must voor ALLE leden van golfclub Welderen. Met als klapper de door het bestuur aangeboden FEESTAVOND als afsluiting van de Ledenweek.

Maar de Evenementencommissie organiseert meer:

• De Nieuwjaarsreceptie;
  • De Vrijwilligersdag, waarbij het bestuur de vrijwilligers van Golfclub Welderen in het zonnetje zet;
  • En tot slot de Slotwedstrijd als afsluiting van het seizoen.

We zijn nu al in voorbereiding voor het 25 jarig bestaan van Golfclub Welderen dat in 2019 gevierd zal worden. Kortom, genoeg te doen als commissie en we hopen dat ALLE leden van Golfclub Welderen aan één of meer activiteiten zullen deelnemen.

De Evenementen commissie

In deze categorie