Nieuweledencommissie

Introductie nieuwe leden

introductieDe commissie heeft tot doel de nieuwe leden te helpen bij het vinden van hun weg binnen de club. Twee maal per jaar wordt een kennismakingswedstrijd op de par 3-4 georganiseerd waarbij u welkom wordt geheten door een de voorzitter en iemand van de Golfbaan Landgoed Welderen. Allen die tot de categorie "nieuwe leden" behoren worden door de commissie schriftelijk uitgenodigd voor deze kennismakingswedstrijden.

Voor de leden die net beginnen (hcp 37-54) en graag aan hun handicap willen werken of het leuk vinden om wedstrijden te spelen organiseren we ook nog drie keer een 9 holes wedstrijd Championship baan op de maandagavond. Daarmee bieden we de mogelijkheid om een qualifying kaart te lopen samen met een ervaren lid van de club.

Daarnaast organiseren we nog 7 andere wedstrijden op de kleine baan (par 3-4) voor de leden van de kleine baan en de mensen die bezig zijn met lessen bij de Golfschool. De laatste, die bezig zijn met het stappenplan, willen we enthousiast maken voor onze gezellige club in de hoop dat ze lid willen worden.

Via deze link kunt u de Informatiebrochure nieuwe leden seizoen 2017 – 2018 raadplegen.

Mogelijk heeft u nog verdere vragen waar wij u graag mee verder helpen. U kunt ons mailen: nieuwe.leden@golfclubwelderen.nl

De eerstvolgende wedstrijden staan gepland voor:

• Zaterdag 23 september 2017 Par 3-4 baan
  • Zaterdag 14 oktober 2017 Par 3-4 baan
  • Zaterdag 9 december 2017 Par 3-4 baan
  • Zaterdag 10 februari 2018 Par 3-4 baan

Inschrijven kan via de volgende link:
www.welderen.nl/nieuweleden

Veel speelplezier!

Frans van der Broeck

Nieuwe leden wedstrijd 30 april

introductieVanuit de vereniging organiseert de “nieuwe leden commissie” vele wedstrijden per jaar. Kijk eens op de website onder nieuweledencommissie of je in aanmerking komt voor deze wedstrijden. Niet alleen nieuwe leden, maar ook verenigingsleden met een handicap boven de 36 en leden die gestart zijn met lessen kunnen meedoen met deze wedstrijden. Het is de perfecte manier om andere leden te leren kennen, te wennen aan het spelen van een wedstrijd. Onder leiding van ervaren golfers speel je in deze wedstrijd in een flight met andere nieuwe leden.

Lees meer: Nieuwe leden wedstrijd 30 april