Nieuwe Leden Commissie

introductieHet doel van de Nieuwe Leden Commissie (NLC) is om de integratie van de nieuwe leden binnen onze golfclub zo optimaal mogelijk te laten verlopen, wij zijn dan ook blij dat de deelnemers bij onze wedstrijden ook veelvuldig deelnemen en “doorstromen” naar de maandag middagwedstrijd, Maandbeker B, de Welderns en de Bitterballen- en fun wedstrijden.

Twee maal per jaar wordt een kennismakingswedstrijd op de par 3-4 georganiseerd waarbij u welkom wordt geheten door de voorzitter en iemand van de Golfbaan Landgoed Welderen. Allen die tot de categorie "nieuwe leden" behoren worden door de commissie schriftelijk uitgenodigd voor deze kennismakingswedstrijden.

Daarnaast organiseren we nog 7 wedstrijden op de kleine baan (par 3-4) voor de leden van de kleine baan en de mensen die bezig zijn met lessen bij de Golfschool. De laatste, die bezig zijn met het stappenplan, willen we enthousiast maken voor onze gezellige club in de hoop dat ze lid willen worden. Het is de perfecte manier om andere leden te leren kennen, te wennen aan het spelen van een wedstrijd. Onder leiding van ervaren golfers speel je in deze wedstrijd in een flight met andere nieuwe leden.
Voor de leden die net beginnen (hcp 37-54) en graag aan hun handicap willen werken of het leuk vinden om wedstrijden te spelen organiseren we ook nog drie keer een 9 holes wedstrijd Championship baan op de maandagavond. Daarmee bieden we de mogelijkheid om een qualifying kaart te lopen samen met een ervaren lid van de club.

Met ingang van 1 april willen wij, het verwelkomen uitbreiden en alle nieuwe leden persoonlijk uitnodigen om een keer onder begeleiding van een lid van de commissie een rondje te spelen op de Par 3 / 4 baan of gewoon gezellig een kopje koffie te drinken en de gewenste informatie toe te lichten onder het motto “Warm Welkom”. Op deze wijze worden alle leden actief benaderd en worden de nieuwe leden gastvrij ontvangen.

Via deze link kunt u de Informatiebrochure nieuwe leden seizoen 2018 – 2019 raadplegen, in deze brochure treft u interessante informatie aan over onze golfclub.

De eerstvolgende wedstrijden staan gepland voor:

• Zaterdag 5 mei Par 3 / 4 13.00 uur
  • Maandag 14 mei Grote baan 18.30 uur
  • Maandag 11 juni Grote baan 18.30 uur
  • Zaterdag 14 juli Par 3 / 4 13.00 uur Bleijenbeek
  • Maandag 6 augustus Grote baan 18.30 uur
  • Zaterdag 18 augustus Par 3 / 4 13.00 uur
  • Zaterdag 15 september Par 3 / 4 13.00 uur
  • Zaterdag 13 oktober Par 3 / 4 13.00 uur
  • Zaterdag 8 december Par 3 / 4 13.00 uur

Inschrijven kan via
www.welderen.nl/nieuweleden.