Seniorencommissie / Welderns

Aad Soeteman
Johan de Vet

Over de commissie

De seniorencommissie van de Welderns organiseert wekelijks op woensdagen wedstrijden voor senioren (dames 50+/heren 55+), die in het bezit zijn van een EGA hcp 0-54.0. De Welderns zijn opgericht om de seniorleden (m/v) van de golfclub een ontspannen en recreatieve, maar ook sportieve golfdag te bieden. Woensdag is seniorendag! Het gaat niet alleen om het organiseren van een gezellige dag, maar zeker ook om het bevorderen van de golfprestatie en de vaardigheid van de deelnemers met het golfspel.
De Welderns dag bestaat nu al weer 19 jaar en mag zich in een grote belangstelling verheugen. In de zomerperiode ligt het gemiddeld aantal deelnemers rond de 70. In de winter is het deelnemersaantal wel lager, afhankelijk van de weersomstandigheden en de kwaliteit van de baan. Het potentieel aan deelnemers beweegt zich rond de 160.

Lees meer: Senioren / Welderns Commissie