Club Wedstrijden

IMG 2470Zaterdag 7 oktober stond de laatste maandbeker van dit seizoen gepland. De weersvooruitzichten zagen er niet goed uit. Ik had het geluk al vroeg te mogen starten, waardoor ik de meeste regen voor ben gebleven.

Na een wat mindere periode had ik me voorgenomen deze laatste maandbeker weer eens goed voor de dag te komen. In de week voorafgaand goed geoefend op zowel het korte werk als de overige slagen. De eerste hole is voor mij altijd bepalend hoe het verder gaat. Met de nodige geluk, net geen waterbal, scoorde ik gelijk een bogie. Omdat ik voor bijna alle holes twee slagen mee krijg een prima resultaat. De volgende 8 holes bleef ik bijna alleen maar bogies scoren. Hierdoor werd een goede basis gelegd. Standaard gaan de tweede 9 holes altijd minder. Vandaag ging het ook daar best aardig.

Hiermee kwam mijn totaalresultaat uiteindelijk op 39. Gezien de omstandigheden een prima resultaat. Achteraf had ik me geen zorgen hoeven maken. Mijn flight genoot, Sven Janssen, vertelde na afloop dat hij tot nu toe elke keer met de winnaar had gelopen. Zo komt er een mooi slot aan mijn eerste golf seizoen.

Ronald Osephius