Club Wedstrijden

IMG 0650Als kersvers lid uiteraard samen met 21 andere nieuwe leden en stappenplanners ingeschreven voor de nieuwe ledenwedstrijd. Vanaf het ingaan van mijn lidmaatschap op 1 oktober direct begonnen met oefenen om een niet al te groot modderfiguur te slaan. En modderslaan was het in de weken ervoor, maar op de dag zelf was het heerlijk met een zonnetje en een redelijk opgedroogde baan.

Ik had alle excuses al klaar waarom het niet zo gaan, pijn in de schouder, slecht geslapen, niet geoefend, etc....allemaal niet nodig want het was zo’n dag dat alles goed valt...1e afslag via een boom terug de fairway op en tot de laatste hole bleef het geluk aan mijn zijde en zat ik daarna heerlijk te genieten op het terras met 25 punten op mijn kaart.

Het was super georganiseerd met grote toewijding van de nieuwe ledencommissie, waarvan sommige rechtstreeks van de baan weer meegingen de baan in. Je voelt je direct welkom bij de club en als dan alles mee zit met een leuke flight, mooi weer en gezelligheid op het terras dan kan je niet anders concluderen dat het een topdag was.

Nogmaals de organisatie bedankt voor het organiseren van deze wedstrijd. De wijze raad bij de prijsuitreiking dat we nog veel moeten oefenen zal ik, en ik ga er vanuit dat de andere deelnemers dit ook zullen doen, ter harte nemen.

Uitslag van de wedstrijd:
1. Timo Oud                   25 punten
2. James McAllister       24 punten