Club Wedstrijden

OIMG 20171029 WA0001p zondag 29 oktober was het laatste toernooi wat georganiseerd werd door de evenementen commissie. Ik wil de commissie bestaande uit Ghislaine de Lange, Anja van Schilt en Jacques Schuiling, bedanken voor het regelen en organiseren.

Vanuit Zeist en spelende bij de Nunspeetse, kwam mijn vriendin Anouck Hage, om met mij deze wedstrijd te spelen. Bij de koffie en wat lekkers, zagen wij dat we maar 6 slagen mee kregen. Spontaan kregen we al de slappe lach, zo van dat moeten alleen maar parren worden.

Om 11.00 uur kwamen we bij de teebox van hole 6 en zagen daar onze flightgenoten Ton Boerhof (Welderen) en Bert Klosters spelend bij de Scherpenbergh in Lieren. De heren hadden samen 9 slagen mee en het ging vaak gelijk op.  We waren allen onder de indruk van de verre drives van Anouck. Waar mijn bal lag op de fairway ging de bal van Anouck er ruimschoots overheen met meer dan 30 tot 50 meter verder. Hierdoor kon ik met de tweede slag de bal op de green proberen te plaatsen.  Dat lukte vaak, waardoor onze scores van 12 parren en 2 birdies werden.

De uitslag was:

3e werden Nijs Boelens en Tom Weijman beide van Welderen. (Een jeugdlid met een speler van Heren 1, leuk toch?) 2e werden Geert Versteeg (Welderen) en Anja Lieuwma (Rijk van Nijmegen)

Ik wil de wedstrijdleiding Gerda Meems en Frans van Aart bedanken. De horeca die ons verzorgde van de nodige drankjes en de keuken die 3 stamppotten verzorgde en een lekker toetje had geregeld.  Dank aan Rob Menting van Golf Company die onze prijzen verzorgde.

Al met al een zeer geslaagde dag.

Tot ziens op de Golfbaan of tot volgend seizoen.

Thea ten Bosch en Anouck Hage.