Club Wedstrijden

10febBegin november 2017 ben ik gestart met golflessen en op 10 februari 2018 heb ik de uitnodiging aangenomen om mee te doen aan het golftoernooi voor beginners. Dankzij de lessen van Hessel en Henk heb ik in korte tijd veel geleerd. Daarnaast heb ik veel geoefend met en gelezen over golf. Dat alles heeft geresulteerd in een mooi resultaat!

Mijn enthousiasme voor de sport is in die korte tijd enorm toegenomen. Ik volg de lessen met veel plezier en heb inmiddels mijn theorie golfvaardigheidsbewijs op zak! Nu nog het praktijk examen en dan op naar het echte werk! Als ik geweten had dat ik het golfen zo leuk vond, was ik er jaren geleden al mee begonnen, in de hoop dat ik dan een echt talent had kunnen worden. Nu geniet ik van het buiten zijn en het slaan van een balletje.

Wedstrijduitslag:

1. Jaap van Veldhuijzen 29 punten
  2. Jacques van Steenveldt 28 punten
  3. Henk Molenaar 27 punten

Dank voor de gezellige  middag!

Jaap van Veldhuijzen.