Club Wedstrijden

foto meiNa de nieuwe ledenavond mocht ik een kort verhaaltje schrijven. Bij deze dan, laat ik mij even voorstellen; Mijn naam is Jan ter Haar, 49 jaar en ben woonachtig in Duiven. Na 8 jaar snooker en 22 tennis te hebben gespeeld werd het voor mij tijd voor een nieuwe uitdaging. De keus is op golf gevallen. Na in december te zijn gestart met de lessen en een keer of 10 de par 3-4 / grote baan te hebben gelopen ben ik helemaal in de ban van het golfen. Wat een fantastisch leuke maar toch wel erg moeilijke sport is het.  Een enorme uitdaging en inspanning om het enigszins onder controle te krijgen maar dat maakt het ook zo leuk. Na vijf maanden oefenen en nog eens oefenen met behulp van de zeer enthousiaste en gedreven trainers, vandaag dan mijn handicap met 4 punten kunnen verbeteren naar 44. Dat geeft de burger weer moed.

Op weer een prachtige voorjaars zomeravond ( wat hebben we mazzel met het weer ) een gezellige leerzame ledenavond genoten met 9 deelnemers op de 1e 9 holes Championship baan. Goed initiatief om nieuwe leden op deze wijze te betrekken bij de club. Geeft gelijk een saamhorigheid gevoel en je leert tevens ook gelijk andere enthousiaste medegolfers kennen.  Ik liep de flight tezamen met Hans Jansen en onze buddy John. Het begin ging dramatisch voor mijn gevoel maar na een goede tip van John ging het weer beter, wat resulteerde in 22 punten. Ook heel interessant om te zien hoe de buddy’s de ballen raken. Dan weet je welke weg je nog te gaan hebt. Ik kijk er naar uit. Nog even gezamenlijk wat gedronken en de prijs in ontvangst genomen, zeer blij met de extra golfballen want ze verdwijnen als sneeuw voor de zon. Hebben jullie dat probleem ook?

Alle medespelers bedankt voor de gezelligheid en dank aan de organisatie.

Hopelijk heeft een ieder genoten van de avond, tot de volgende keer.

Groet Jan ter Haar

Wedstrijduitslag: