Club Wedstrijden

ledenweek vriendenOp donderdag 7 juni was de vrienden & vriendinnendag in de ledenweek. En ik was blij met mijn maatje, Dennis Lutjohann, ex lid van golflcub Welderen.

Na een heerlijk gebakje mochten we om 12:08 starten op hole 1, met flightgenoten Martin en zijn vriend van de Berendonck, Henny. Daar mistte we de birdie putt en begonnen met een par, prima begin. Er volgde er meerdere, tot hole 6, onze eerste bogey. op 7 nog een helaas en op 9 een lelijke dubbel.. Dat moesten we zien goed te maken. En dat gebeurde ook, het hoogtepunt van de dag, een EAGLE op hole 14!

Mijn drive (met mijn houten 3, want heb geen driver) sloeg ik voorbij de longest, voorbij de sloot, waar die helaas net aan het eind van de bunker nog de bunker pakte. Vervolgens had dennis nog 150 meter over naar de green (vanuit de bunker!) en vroeg netjes, zou ik er voor gaan? natuurlijk zei ik! En bam, op de green. Nog een put over van een meter of 3 en die drukte ik er in. Wat een top team!

Na de wedstrijd even snel opgerfrist en in spanning wachten of een rondje 69 genoeg zou zijn, want ja, er deden veel mensen mee met een hogere playing handicap.. Onder het genot van wat bittergarnituur en heerlijke broodjes was de prijsuitreiking, waaruit bleek dat 69 voldoende was voor de eerste plaats! Plek 2 kwam binnen met 71, plaats 3 met een rondje 73.

Het was warm, maar verder echt een topdag! Dennis bedankt, flightgenoten bedankt. Top gedaan wedstrijdleiding, catering en greenkeeping! En marshal Dirk voor het heerlijke koele water in de baan! En overall complimenten voor de evenementencommissie, het was een super ledenweek!

Groet,

Sanne Wolffenbuttel