Club Wedstrijden

db strokeplayOp 30 juni en 1 juli hebben de clubkampioenschappen strokeplay plaatsgevonden. Het was weer een paar jaar geleden dat ik daar aan mee had gedaan. Nu maar weer eens ingeschreven en ik had er zin in. Totaal 12 dames in onze categorie B hadden zich aangemeld, mooi.

Op zaterdag een gezellige flight met Charlotte en Sandra en het kon beginnen. Het waaide hard maar dat mocht de pret niet drukken. Na een aardige ronde kwam ik binnen met een score van 95 slagen. Ik eindigde op hole 18 met een 8. Een hole “tussen de oren”voor mij? Uiteindelijk bleek dat 1 slag achter Gina te zijn en na dag 1 een 2e plaats.

Zondag nieuwe ronde nieuwe kansen en nu met Gina in de laatste flight. Het waaide nog harder dan zaterdag maar dat kon ons niet deren. Het ging mooi gelijk op maar op hole 5 scoorde ik een 9. Jammer. Vanaf dat moment was ik niet meer met scoren bezig en dat heeft blijkbaar geholpen ha,ha. Slag voor slag verder en ik zou wel zien waar het eindigde. Gina had een paar keer pech of maakte helaas voor haar een verkeerde keuze. Bij mij begon het te lopen met o.a. een aantal parren. Vasthouden dacht ik. Mijn “favoriete”hole 18 ging ik anders spelen. Ik dacht ik ga voor safe want ik ben met een mooie ronde bezig maar je raadt het al, weer een 8. Uiteindelijk kwam ik met een ronde van 93 slagen binnen en bleek genoeg te zijn voor het kampioenschap.

Mijn totaalscore was nog beter na 2 dagen dan van de mannen in de B categorie en dat vond ik extra leuk. Gina werd 2e en Charlotte 3e. Proficiat. Dames ik heb genoten van het weekend. Complimenten voor de greenkeepers want de baan lag er mooi bij met snelle greens.

Wouter,Maaike en Frank proficiat met jullie overwinningen. Op naar de Clubkampioenschappen Senioren Matchplay. Dames schrijf jullie in.

Groeten “houtje 5”
Hannie Kuster