Club Wedstrijden

b0807Jeujjjj. Ik heb de Maandbeker B juli gewonnen. Leuk en een opsteker na mijn tegenvallende resultaat Strokeplay een week eerder.

Gestart in de laatste flight en in alle rust samen met Coen gezellig kunnen lopen op de nog steeds droger wordende baan. Ik kreeg gelukkig weer wat vertrouwen in mijn slagen en dat is fijn om te ervaren. Uiteindelijk spannend bij de einduitslag, Arno scoorde evenveel stablefordpunten. De regel; beste score op de laatste 9 holes, is bepalend geweest.

Sinds dit voorjaar ben ik lid van Golfclub Welderen, leer steeds meer gezichten kennen en probeer met regelmaat een ronde te lopen of deel te nemen aan wedstrijden. Tot nu toe ervaar ik het als leuk en gezellig en het is een fijne plek om met golf bezig te kunnen zijn.

Iedereen veel golfplezier gewenst en goede zomermaanden.

Camiel van de Loo