NGF Competitie

diversen golf 01Dinsdag 3 april was het zover. De competitie ging van start. Wij mochten als gastvrouw optreden. De weersvoorspellingen gaven aan 50% kans op regen en kans op onweer. Niets van dit alles, de zon scheen, het was heerlijk golfweer.

Onze gasten van de Rosendaelsche, Rijk van Nijmegen, de Keppelse en Hooge Graven hebben er 2 leuke spannende wedstrijden van gemaakt. Na afloop eerst napraten op het terras om vervolgens aan te schuiven aan het heerlijke diner. Iedereen heeft genoten van deze dag. De lunch en het diner smaakten goed. Complimenten voor de koks en het bedienend personeel.

Volgende week komen we zelf voor het eerst in aktie tegen het Rijk van Nijmegen op de Rosendaelsche.

Wij hebben er zin in.

Veel golfplezier,