NGF Competitie

photo 1496061621978 5f5dc4641a9bThe magnificent eight ride again, but left one @home. Heelsum, 0900 uur. De golfclubs waren geslepen, schoongemaakt, ingevet, voorzien van een dubbele loop, laservizier en ready to make some noise.

De jonge vaders van Geijsteren waren de tegenstanders van dit uiterst gemotiveerde team. Onze captain Frank was mee, ook al hoefde hij zelf niet te spelen. Wat een spirit en motivatiebron voor ons allen. Zoals koeien die voor de eerste keer sinds de winter weer de wei in gaan, zo stonden wij op de parkeerplaats van Heelsum. Vol ongeduld en gezonde spanning in ons lijf. Wij lusten de mannen van Geijsteren rauw. Zelf hadden deze mannen geen trek in avondeten of diner, maar gaven zij de voorkeur om eens thuis te zijn bij hun jonge kinderen. Deze onverwachte move werd door ons en de andere teams vol begrip ontvangen. Ook voor ons geldt dat wij onze kinderen ’s avonds niet zien, omdat die al de deur uit zijn!

Maar goed, koffie, petit-four, koffie, inslaan, wachten, korte broek aan, afslaan en het spel is op de wagen. Daar bleef het ook wel. 6-0 voor Geijsteren. Boudewijn en Dirk streden nog een heroïsche strijd op hole 9, maar nadat beide hadden bewezen dat chippen alleen op die hole totaal niet ging, was de winst voor Henk en Ingrid. Henk had trouwens één van de briljantste email adressen ooit: henk.is.never@home.nl. Ben benieuwd naar het email adres van zijn vrouw.

Na een goede lunch, de middagsessie. De kans om op 6-12 te eindigen. Op een zonovergoten golfbaan lukte het Erik en Ronald gelijk te spelen, terwijl de anderen een fantastische zonnige dag hebben gehad. Einduitslag 2-16. Ach, tijdens de borrel en diner waren wij het gezelligst. Vermeldenswaardig is dat iedereen geweldige drives heeft gehad, kansen op birdie en par, bijna sandy’s heeft gemaakt en puts van 10 meter geregeld vielen.

Was getekend, gebroeders Grimm.