NGF Competitie

photo 1470883086119 f9dda6fdb990Dinsdag 10 april mochten we onze 1e wedstrijd spelen op de Rosendaelsche tegen het Rijk van Nijmegen. Het werd een mooie zonnige warme dag op een mooie baan.

Op papier hadden onze tegenstanders een iets betere handicap dan wij maar dat zegt niet altijd alles. Captain Margot was de avond ervoor laat thuisgekomen vanuit Portugal en had weinig geslapen. Vol goede moed gingen we van start met de greensomes. Lidwine en Cora begonnen met een overwinning en Margot en Loes helaas met een nederlaag en Sandra en ondergetekende Hannie wonnen ook. Tussenstand 4-2 voor ons . Een mooie uitgangspositie voor de singles.

We wisten dat het niet makkelijk zou worden maar we gingen ervoor. Na een heerlijke lunch mocht Lidwine het spits afbijten. Zij won en vervolgens verloren helaas Cora en Loes. Tussenstand 6-6. Ik baalde dat het afstandshorloge er mee stopte na hole 13 maar uiteindelijk wist ik op hole 17 te winnen. Daarna verloor Sandra helaas. Stand 8-8. Captain Margot moest de beslissing brengen. In spanning zaten we op het terras te wachten. Ja hoor op hole 17 won ze, joepie! ondanks dat de accu van de trolley leeg was geraakt en ook haar afstandshorloge er voortijdig mee stopte.

Een spannende mooie 10-8 overwinning voor ons. Leuk dat teamgenote Marjan ons tussentijds kwam aanmoedigen en Elly ons via de app deed supporteren. Dames top!

Volgende week op het Rijk van Nijmegen tegen de Keppelse gaan we er weer tegen aan.

Groetjes,
Hannie Kuster