NGF Competitie

logo NGFNGF-competitie 2019 met 16 volwassenenteams!

Je leest het goed!! Geen 15 maar 16 teams gaan meedoen aan de NGF-competitie 2019. Dankzij een idee én de medewerking van de BV en de NGF kunnen we een 5de heren zondagteam formeren. Dit team (Heren 5.27) zal haar gastheerwedstrijd afwerken op onze zusterbaan Bleijenbeek, waar nog voldoende ruimte is om op zondag teams te ontvangen.

Dit betekent dat bijna alle herenteams met maximaal 8 spelers in een poule worden ingedeeld en dat voorkomt een hoop ongenoegen. Met de captains van Heren 1.36, Heren Senioren 1.27, Dames 1.27 en Dames 2.27 zijn goede afspraken gemaakt over de 9de persoon in hun team. Medio maart 2019 worden de definitieve namen doorgegeven aan de NGF en in 5 maanden kan er nog veel gebeuren. Niettemin zullen de teamcaptains zich gaan richten op teamtraining en teamvorming, waartoe de teamleden zullen worden benaderd.

Het is duidelijk dat het bestuur en de competitiecommissie zeer blij zijn met het kunnen plaatsen van het groot aantal belangstellenden voor de NGF-competitie 2019 en natuurlijk verwachten we goede resultaten van de 16 teams! U vindt de indeling hier.

Namens de competitiecommissie,
Johan de Vet