Nieuwe Leden

foto 7 aprilOnder ideale omstandigheden werd op zaterdagmiddag 7 april het traditionele Par 3-4 wedstrijd gespeeld voor leden en aspirant leden en degenen die onder bezielende leiding van de pro’s winter inloop lessen hadden gevolgd. De organisatie, gekleed in flitsende paarse polo’s, heeft weer een puike prestatie geleverd, hulde. Negen flights onder begeleiding van enthousiaste ervaren golfers gingen om 13.00 de baan in. Gezelligheid en plezier stonden uiteraard voorop, maar iedereen was fanatiek bezig om het balletje te putten.
De baan lag er, en dat mag ook wel eens gezegd worden prima bij, met dank aan de greenkeepers. De organisatie had zelfs voor uitzonderlijk mooi weer gezorgd. Kost wat, maar dan heb je ook wat.

Tja omdat het toch een wedstrijd was zag je in de baan, ondanks de wat gevorderde leeftijd van sommige deelnemers, dat het fanatisme ervan af spatte. Birdies en pars werden begroet met luid gejuich, de etiquette was wat losjes maar zo hoort het ook bij zo’n wedstrijd.
Uiteindelijke waren er toch drie deelnemers die in de prijzen vielen, stableford puntentelling, wat voor een aantal van ons volkomen nieuw was en na afloop de enthousiaste verhalen van de deelnemers uiteraard onder het genot van een drankje, of twee, op het terras. Genieten dus.

Een geslaagde middag die nog maar eens duidelijk maakt hoe moeilijk golf is maar ook hoe gezellig het kan zijn.
Dank aan allen die er aan hebben meegewerkt om deze wedstrijd tot een succes te maken. Wellicht nog een schrale troost, ook Tiger Woods mist wel eens een putt van 60 cm.

Wedstrijd uitslag:
• Henk Molenaar 21 punten