Nieuwe Leden

nieuweleden okt 2018Op zaterdag 15 september 2018 werd er wederom een nieuwe ledenwedstrijd georganiseerd door Golfclub Welderen. Alvorens hier verslag van te doen zal ik mij even voorstellen. Ik ben Henk Janssen en samen met mijn vrouw, Marieke Loopstra, vorig jaar november begonnen met winterlessen. Dit was onze eerste kennismaking met golf. Ik kan zeggen dat wij heel enthousiast geworden zijn en met ingang van 1 april lid zijn geworden van de vereniging. Wat ons opvalt is dat het een heel warme vereniging is die veel organiseert. Wij hebben inmiddels aan meerdere nieuwe leden wedstrijden meegedaan waarbij ik een groot compliment aan Frans van der Broeck wil geven. Hij geeft nieuwe leden het gevoel welkom te zijn. Zoals dit jaar vaker het geval was hadden wij ook op 15 september pracht weer om te golfen. Het mooie aan deze wedstrijden is dat je samen met een buddy een flight gaat lopen. Zo leer je spelenderwijs de baan en de regels kennen. Eigenlijk heb je niet eens in de gaten dat je met een wedstrijd bezig bent totdat je in de prijzen gevallen bent natuurlijk. Dit is mij nu overkomen. Aan het eind van de dag bleek dat ik de minste slagen nodig had om de par 3-4 baan te lopen. De eerste prijs, mede dankzij de goede aanwijzingen en tips van Ronald, dus. Ik wil nogmaals Frans en alle buddy's die toch maar weer hun vrije tijd in zo'n wedstrijd steken bedanken en we gaan elkaar zeker vaker zien.

Uitslag 9 holes wedstrijd op de Par3/4 baan:

1. Henk Janssen 18 punten
2. Roy Kreeftmeyer 18 punten