Nieuwe Leden

foto oktoberHet was een zonovergoten dag en ik kan me niet herinneren dat het zo’n mooi weer was in oktober.

Een 11 tal nieuwe leden had zich verzameld om ten strijde te gaan en na een korte toespraak van Frans werden de start holes verdeeld en konden we om 13.00 uur beginnen.

Mijn eerste slag van hole 2 was ronduit belabberd. Ik probeerde me moed in te praten maar de tweede slag was nog slechter. Waren het wedstrijdzenuwen? Ik weet het niet. Met de derde slag lag mijn bal zelfs in de sloot. De frustratie was groot. Zo slecht had ik in maanden niet gespeeld. Met de bemoedigende woorden van Erik kon ik mezelf gelukkig herpakken en sloot de hole af in 8 slagen. Daarna ging het beter. Een paar keer par en bogey en zelfs een birdie op hole 8. Uiteindelijk resultaat was een handicapverbetering van 3.

Als winnaar mag je dan een toespraak houden en een stukje schrijven hetgeen ik bij deze met veel plezier doe. Ik ben nu 1 jaar lid en ik ben onder de indruk van de vele activiteiten die georganiseerd worden door de ongeveer 100 vrijwilligers die daarvoor nodig zijn. Jawel, 100! Mede hierdoor en door het feit dat ik in dit jaar golfen erg leuk ben ga vinden wil ik volgend jaar ook weer graag van de partij zijn. Wat ik als nieuw lid ook erg kon waarderen was de toelichting van Erik op de tactiek in de baan en de praktijk van de golfregels. De wedstrijd werd afgesloten op het terras met bitterballen en een drankje van de club. Met dank aan de organisatie kijk ik terug op een hele leuke middag en ik ga me zeker voor 8 december weer inschrijven.

Wedstrijduitslag 9 holes Par 3 / 4 baan:

1. Hans Jansen                21 punten
  2. Angela Aalmers           19 punten