Golfclub Welderen

Open Betuwse golfkampioenschappen

diversen golf 01De amateur golfer kan zich vrijdag 11 mei meten met de rest van Nederland tijdens de Open Betuwse Golfkampioenschappen. Er wordt in drie handicap categorieën gestreden om de titel van Open Betuws Golfkampioen. Categorie 1 speelt een strokeplay wedstrijd, categorie 2 en 3 spelen een stablefordwedstrijd. De organisatie van de kampioenschappen ligt in de ervaren handen van Golfclub Welderen en Golfbaan Landgoed Welderen.

Lees meer: Open Betuwse golfkampioenschappen

Bitterballencompetitie

bitterballenWegens het grote succes van vorig jaar, gaat ook dit jaar de bitterballencompetitie in april gewoon weer van start! Door de overweldigende deelname vanuit de leden van Welderen hebben we besloten om dit jaar alle wedstrijden van de competitie op Landgoed Welderen te organiseren. Uiteraard mogen leden van Landgoed Bleijenbeek nog steeds meedoen! Tevens wordt de bitterballencompetitie dit jaar ook op de Par 3-4 baan georganiseerd.

Lees meer: Bitterballencompetitie

Simultaan schaken met Jan Timman

logo toren02Uitnodiging van Schaakvereniging De Toren, Arnhem-Zuid, voor het simultaan schaken op maandag 14 mei 2018

We kregen het verzoek van schaakvereniging De toren uit Arnhem om dit bericht te plaatsen over een simultaanwedstrijd met niemand minder dan Jan Timman. En omdat we weten dat er een aantal fanatieke schakers zijn in de vereniging, besteden wij er graag even aandacht aan.

Lees meer: Simultaan schaken met Jan Timman

Nieuwjaarsreceptie 2018

Met een wens van gezondheid, liefde, respect en verdraagzaamheid voor 2018, sloot Kitty Bos haar nieuwjaarsspeech op de jaarlijkse receptie af. Ook dit jaar weer een druk bezochte receptie, waar met elkaar vooruitgekeken werd op het nieuwe golfseizoen. Goede voornemens en hoop op perfecte golfondes gingen over tafel. Er was ook aandacht voor het afgelopen jaar. Johan de Vet werd naar voren gehaald als vrijwilliger van het jaar. En de golfer en golfster van 2017 werden bekend gemaakt. Maaike Kuipers en Tom Weijman. Maaike werd in de bloemetjes gezet. Tom zat in Spanje, naar verluidt om nog beter te worden in het golfen.