bitterballenWegens het grote succes van vorig jaar, gaat ook dit jaar de bitterballencompetitie in april gewoon weer van start! Door de overweldigende deelname vanuit de leden van Welderen hebben we besloten om dit jaar alle wedstrijden van de competitie op Landgoed Welderen te organiseren. Uiteraard mogen leden van Landgoed Bleijenbeek nog steeds meedoen! Tevens wordt de bitterballencompetitie dit jaar ook op de Par 3-4 baan georganiseerd.

Op Welderen wordt er doorgaans om 14:30 gestart op de Championship Course, en op de Par 3-4 om 15:30. Uiteraard lopen de competities op beide banen gelijktijdig af zodat u na afloop samen aan kunt sluiten voor de bitterballen!

Deelname voor volledige leden is gratis.Leden met een doordeweeks speelrecht en Par 3-4 leden betalen € 15,00 voor deelname aan de competitie op de Championship Course. Niet-leden betalen voor de competitie op de Par 3-4 € 15,00 en voor de competitie op de Championship Course € 17,50.

Hier vindt u alle data.