diversen golf 01De amateur golfer kan zich vrijdag 11 mei meten met de rest van Nederland tijdens de Open Betuwse Golfkampioenschappen. Er wordt in drie handicap categorieën gestreden om de titel van Open Betuws Golfkampioen. Categorie 1 speelt een strokeplay wedstrijd, categorie 2 en 3 spelen een stablefordwedstrijd. De organisatie van de kampioenschappen ligt in de ervaren handen van Golfclub Welderen en Golfbaan Landgoed Welderen.

Er is gekozen voor de datum van 11 mei omdat dit de dag is na Hemelvaart. Hierdoor worden veel amateur golfers in de gelegenheid gesteld om deze vrije dag een sportieve invulling te geven. Er wordt gestart vanaf 09.00 uur.

Voor dat u start bent u welkom in het clubhuis voor een kopje koffie/thee met een lekkernij. Tijdens en na de wedstrijd worden u diverse versnaperingen aangeboden.

De kosten voor deelname bedragen voor leden van Golfclub Welderen slechts € 17,50.

Meer informatie en voorwaarden kunt u vinden op: https://welderen.nl/open-betuwse-golfkampioenschappen/

Inschrijven kan via het ledenportaal.