ogd 2018De OLD GRAND-DAD (OGD) speeldata 2018 zijn:

• donderdag 17 mei 2018 1-e voorronde OGD driebal stableford GC Welderen
  • donderdag 21 juni 2018 2-e voorronde OGD driebal stableford GC Welderen
  • maandag 4 juli 2018 OGD regio finale bij GC Haverleij ( s-Hertogenbosch)
  • maandag 6 aug 2018 OGD landelijke finale

In 2018 mogen 3 Welderen opa’s deelnemen aan de OGD regio finale bij GC Haverleij op maandag 4 juli 2018. Helaas is dat is 1 deelnemer minder dan de afgelopen jaren. Dit komt omdat het aantal OGD opa’s bij Welderen is teruggelopen van 42 naar 35.
NB: Om aan regio- en landelijke finale mee te mogen doen moet opa wel lid van de OGD zijn.

“De 'Stichting Old Grand-Dad Club Nederland', zoals de officiële naam van deze golfclub van golfende grootvaders luidt, doet naast het organiseren van golfdagen voor grootvaders schenkingen voor 'het bevorderen van sport, spel en beweging voor gehandicapte jeugdigen tot 30 jaar'. In de loop van haar bestaan heeft de OGD meer dan € 2.380.000 aan de gehandicapte jeugd geschonken.”

Grootvaders van de golfclub Welderen met max. hcp 36 kunnen meedoen aan de voorrondes op Welderen ! Is opa nog geen lid van de 'Stichting Old Grand-Dad Club Nederland', dan hoop ik die opa lid te maken van de OGD. Immers, onze OGD opa’s spelen leuke wedstrijden en doneren vanaf € 20,00 op jaarbasis voor het goede doel. Opa kan zich dan aanmelden voor OGD via de website http://www.oldgranddad.nl/ of zich tot ondergetekenden richten. Op de OGD website staat alle informatie over de OGD, onder andere over de goede doelen die de stichting nastreeft. Informatie-/aanmeldfolders treft u op het informatiebord in het clubhuis van golfclub Welderen.

met vriendelijke groet,

Eef Weenink OGD clubconsul GC Welderen (06-11510765 e.weenink4@upcmail.nl)
Frans Bouwmeister OGD donateur (06-53977903 f.bouwmeister@chello.nl)