feestweek 2018Over minder dan drie weken is het zover. De jaarlijkse ledenweek van Golfclub Welderen, een evenement waar menig golfer naar uitkijkt. In voorbereiding op het 25-jarig jubileum in 2019 is er nu alvast een Lustrumcommissie aangesteld. Uiteraard worden jullie hierover later uitgebreid geïnformeerd, maar eerst gaan we de Ledenweek 2018 met elkaar tot een succes maken.

De Ledenweek 2018 wordt gehouden van zaterdag 2 juni t/m zaterdag 9 juni en als Evenementencommissie hebben we, in samenspraak met de Lustrumcommissie, ook dit jaar weer een aantrekkelijk en gevarieerd programma opgesteld.

Wat kunt u verwachten?
Zoals ieder jaar starten we op zaterdag met de Masters, een invitatie-wedstrijd, waarbij de winnaar zich Master 2017 van Golfclub Welderen mag noemen.
Alle andere wedstrijden in de ledenweek staan open voor alle leden van onze golfclub. En uiteraard hopen we dat zoveel mogelijk leden aan de wedstrijden in deze week zullen deelnemen. Ook als u nog niet eerder aan een wedstrijd heeft meegedaan: trek de stoute golfschoenen aan en schrijf u in.

Op zondag 3 juni kan iedereen die vroeg uit de veren is, deelnemen aan de Vroege Vogelwedstrijd over 10 holes op de Champion Course. Vorig jaar een groot succes. De shotgun-start om 07.00 uur zorgt ervoor dat we gezamenlijk deel kunnen nemen aan het ontbijt-buffet.

Maandag 4 juni kan iedereen meespelen in de bekende maandagwedstrijd, maar deze keer uiteraard een ontvangst met koffie en gebak. Dinsdag 5 juni is de dag voor de senioren onder ons en de ervaring leert dat dat deze dag erg populair is. De speelvorm op deze dag is Texas Scramble.

Woensdag 6 juni staat de jeugdmiddag op het programma met een wedstrijd op de Par ¾ en op de Pitch- en Putt baan. Waarbij na afloop de friet, frikandellen en kroketten niet zullen ontbreken.
Tevens is er voor iedereen aan het eind van de dag een inloopwedstrijd over 10 holes op de Champions Course georganiseerd.

Donderdag 7 juni is het tijd voor de vrienden- en vriendinnendag. Deze dag is bij uitstek geschikt om een vriend of vriendin uit te nodigen om samen van onze mooie golfbaan te genieten. Alle combinaties zijn mogelijk, ook voor leden onderling.

Vrijdag is de Business dag en als afsluiting zaterdag 9 juni de Ledendag, altijd weer een groots evenement. De traditie voor de flight-indeling voorde wedstrijd op de Champions Course geschiedt net als voorgaande jaren door loting bij binnenkomst. Tevens is er s’middags een wedstrijd op de Par ¾ baan over 9 holes. Aansluitend aan de wedstrijden kan iedereen deelnemen aan de Nearest to the Pin.

Tot slot van de ledendag is er de altijd zeer gezellige feestavond met buffet en muziek. Deze avond wordt u aangeboden door het bestuur van Golfclub Welderen en alle leden en hun partners zijn welkom.

Op de placemats in het restaurant is het volledige programma overzichtelijk weergegeven. Inschrijven kan via Egolf4U. Hier kunt u ook aangeven, indien van toepassing, of u deelneemt aan ontbijt, lunch en/of diner.

Wij hopen u op een of meer van bovenstaande wedstrijden in de Ledenweek 2018 te ontmoeten !!!

De Evenementen-commissie