diversen golf 01Door het enthousiasme voor deelname aan de maandagwedstrijd komt de commissie regelmatig op een te hoog aantal inschrijvingen waardoor er mensen teleurgesteld moeten worden. Na overleg met de BV, de betrokken spelers die maandagmorgen voor deze wedstrijd lopen en het bestuur hebben we met instemming van alle partijen besloten de starttijd van de maandagwedstrijd voor het hele seizoen van april t/m. oktober te vervroegen naar 9:30 uur. Deze verandering gaat in op maandag 28 mei.

Het maximum aantal deelnemers voor de wedstrijd wordt voor het hele seizoen op 60 personen vastgesteld en dat is ook het werkelijke maximum wat toegelaten kan en zal worden. Als dit maximum bereikt is komen eventuele inschrijvers op de reservelijst en zijn afhankelijk van eventuele afzeggingen voor deelname aan de wedstrijd.

Door de vervroeging naar 9:30 uur zal Tee 1 altijd om twaalf uur, of zoveel eerder bij een lager aantal deelnemers, voor de overige leden en greenfee spelers vrijgegeven kunnen worden.

De inschrijftermijn wordt voor de rest van het seizoen m.i.v. maandag 28 mei 2018 om 8:00 uur gesloten en de startlijst zal om 8:30 uur worden gepubliceerd.

De maandagwedstrijdcommissie,

Ton van den Oord - Eef Weenink - Geert Haarhuis.
Rini de Vet, vz. Wedstrijdcommissie.