Eef FransOp 19 mei en 21 juni hebben opa’s van Welderen de kwalificatiewedstrijden voor de OGD trofee 2018 gespeeld. Overall winnaar van GC Welderen 2018 werd Leo Brugman! Leo veroverde de fel begeerde OGD-trofee, welke door de Old Grand-Dad ter beschikking wordt gesteld.

Regiofinale:
Drie golfende grootvaders hebben zich via de Welderen-wedstrijden gekwalificeerd voor de OGD- regiofinale bij Burggolf Haverleij 4 juli 2018:

Leo Brugman 18.1 44 pnt
Gijs Hendriks 23.5 40 pnt
Kees Lammers 23.7 39 pnt

De heren hebben Welderen goed vertegenwoordigd, maar bereikten helaas niet de landelijke finale.

Donateur worden van OGD ?
Alle opa’s van Welderen kunnen lid worden van de 'Stichting Old Grand-Dad “ (www.oldgranddad.nl)

Tot slot,
Na 5 jaar consul te zijn geweest, ga ik mijn consultaken overdragen aan Frans Bouwmeister. Ik wens Frans veel succes met het goede werk van de OLD Grand-Dad.

Met vriendelijke groet,
Eef Weenink,
OGD - consul Golfclub Welderen

============

Beste leden van golfclub Welderen,

Per 1 augustus 2018 heeft Eef Weenink zijn taken als Consul van de OGD van GC Welderen neergelegd. Hij heeft mij gevraagd deze taak over te nemen. Ik heb gelijk gezegd dat doe ik. En waarom: omdat ik vind dat OLD Grand-Dad vertegenwoordigd moet zijn in onze vereniging. Het is maar een klein onderdeel in onze vereniging, maar wel heel belangrijk. Omdat wij grootvaders met gezonde kleinkinderen genieten van golfspel en
zeker van onze kleinkinderen.

OGD is een vereniging, stichting die staat voor het in staat stellen van mogelijkheden voor kinderen, kleinkinderen die door onvolkomenheden, ziektes, etc. niet in staat zijn om dingen te doen die wij allemaal normaal vinden. Daar worden de lidmaatschapsgelden, sponsorgelden en legaten aan besteed. Als men lid wil worden kan men zich opgeven bij OGD. Kosten/ bijdrage/sponsering vanaf 20 euro per jaar. Hetgeen men overigens ook kan aftrekken van belasting in kader van goede doelenbijdragen. Geeft men zich op dan kan men deelnemen aan wedstrijden die door OGD Welderen worden georganiseerd. Winnaars van die wedstrijden kunnen deelnemen aan regiowedstrijden met de kans om landelijk OGD kampioen te worden. Ik zal in komend jaar proberen meer mensen lid te laten worden.

Dus Opa’s schroom niet. Meld u aan. Of U nu wel of niet deelneemt aan de wedstrijden.

]Ik wil heel graag Eef Weenink bedanken voor vele werk dat hij vaak ,in stilte, heeft gedaan als consul OGD voor GC Welderen.
‚Äč
Kleine introductie van mijzelf:
Al jarenlang lid van de golfclub, ook al zou je dat niet zeggen qua handicap. Getrouwd met Yvonne, die heel af en toe een golfclub ter hand neemt. Twee kinderen, dochter en zoon. Van dochter 1 kleinkind van 3 jaar. Van zoon in de maak: december.

Frans Bouwmeister
Uw consul OGD Golfclub Welderen.