jan rouwhorstLangs deze weg wil ik me graag even voorstellen als nieuwe marshal bij golfclub Welderen.

Mijn naam is Jan Rouwhorst, 57 jaar, woonachtig in Elst, getrouwd en vader van twee zoons. Na jarenlang actief geweest te zijn als voetballer, trainer, leider en bestuurslid bij Spero ben ik 6 jaar geleden lid geworden van golfclub Welderen. Ik ben 38 jaar werkzaam geweest bij Ahold, grotendeels binnen Albert Heijn. Begin dit jaar ben ik vervroegd met pensioen gegaan en kreeg zodoende meer tijd om te golfen. Maar ook leek mij het "werk" van de marshal leuk om te doen. Na een dagje mee te zijn gereden met Gijs bleek dit te kloppen en ga ik vanaf 1 oktober starten.

Naast golfclub Welderen ben ik lid van carnavalsvereniging Zet 'm Op waar ik zowel achter als voor de schermen actief ben, vooral als lid van de groep Kant Noch Wal waarmee wij sinds 16 jaar optreden op de jaarlijkse pronkzittingen.
Ik kijk uit naar een mooie tijd als marshal op Welderen en hoop velen van jullie te ontmoeten op de baan, het terras of het clubhuis.

Vriendelijke groet,
Jan Rouwhorst