golf rules regels 2019 droppen kniehoogteZoals u wellicht al weet, wordt er op 1 januari 2019 een aanzienlijke wijziging van de golfregels doorgevoerd. U heeft hierover kunnen lezen op bijvoorbeeld Golf.nl of in het gelijknamige magazine. De wijzigingen hebben als doel het spel te vereenvoudigen en versnellen. Dat moet dan resulteren in een betere doorstroming op de golfbanen.

De Regel & Handicap Commissie (R&Hcie) organiseert in december een drietal informatieavonden, waarbij ingegaan zal worden op de wijzigingen van de golfregels. Uiteraard zullen soms de regels in meer algemene zin aan de orde komen. Alle leden van de golfclub Welderen zijn van harte welkom.

Wij hopen dat massaal gehoor zal worden gegeven aan deze uitnodiging. Een betere regelkennis zorgt niet alleen voor een sneller spel, waarbij we allemaal gebaat zijn, maar ook voor meer spelvreugde, sportiviteit en betere resultaten. Er zijn 3 avonden gereserveerd: 11, 13 en 19 december.

U kunt zich voor deze avonden aanmelden via E-Golf4u (via de app of het ledenportaal op de website van de club). Dit gaat op dezelfde manier als het aanmelden voor Wedstrijden. De regelavonden vindt u in E-Golf4u gewoon tussen de wedstrijden. Het kan zijn, dat u niet bekend bent met toegang tot en gebruik van het ledenportaal en de app. U kunt daarover dan informatie vinden in de Handleiding Ledenportaal op de website.

Per avond worden er maximaal 50 deelnemers toegelaten. Is een avond vol, kies dan als het kan voor een andere avond. Indien u zich aanmeldt voor een avond, waarvoor het maximum aantal deelnemers al is bereikt, dan komt u op een wachtlijst te staan. Zijn er afvallers, dan krijgt u wellicht toch nog een plek. Blijven er uiteindelijk mensen over dan zal de R&Hcie eventueel extra avonden gaan organiseren.

KOM SAMEN
REGELS LEREN
op 11, 13 of 19 december !

Voor deelnemers aan de NGF-competities zullen er in het nieuwe jaar regelbijeenkomsten georganiseerd worden met extra aandacht voor match play wedstrijden. Informatie daarover volgt later.