Iphone Aad 020817 149Voor deze voorlaatste qualifying wedstrijd hadden zich in eerste instantie 68 deelnemers opgegeven, maar na dat afgelopen dinsdag bekend was dat de handicars niet de baan in mochten, gingen we uiteindelijk van start met 58 golfers. De 9 holes daarentegen ging van 8 naar 12 deelnemers omdat een aantal handicar gebruikers wel 9 holes wilden lopen. Hulde voor deze deelnemers want de baan was zwaar door de vele regen van de laatste week. De paden waren zeer modderig en op veel plaatsen was de baan ook erg drassig. Bovendien lag de baan bezaaid met blaadjes en omdat er ook niet gemaaid kon worden, was het gras hoger en je bal vinden was dan ook erg moeilijk. Al met al dus en zware dag en dat bleek dan ook bij de uitslag. De CBA is -2 RO. Dat betekent dat niemand met zijn Hcp omhoog is gegaan.

Toch zijn er nog een aantal birdies geslagen, en wel op hole 4 door Jan Visser, Bert Hattink en Ton Boerhof, en op hole 7 door Johan de Vet en Charlotte Donkersloot.

DE UITSLAG;

9 Holes Wedstrijd:

1 Albert Zijlstra met 15 stb

2 Hein van Harn met 12 stb

3 Jan van Dongen met 11 stb.

18 holes wedstrijd:

1 Henk Arends met 33 stb en phcp 26

2 Rob Knopperts met 33 stb en phcp 28

3 Peter Havelaar met 32 stb en phcp 34

4 Bert Brand met 32 stb en phcp 36

5 Jo Ceelen met 31 stb

6 Ton Boerhof met 30 stb en phcp 15

7 Jos Wels met 30 stb en phcp 29

Volgende week spelen we de laatste qualifying wedstrijd met mastersplaats, dus ook de laatste kans om je ringerscore te verbeteren. Wedstrijdleider is Hieke de Boer en Aad Soeteman maakt de startlijst.

En geef je op tijd op voor de slotwedstrijd van 25 okt. as. De inschrijving hier voor sluit al op zondagavond 22 oktober. En vergeet niet de menukeuze door te geven.

Namens de Weldernscommissie,

Charlotte Donkersloot.