diversen golf 01Daar de golfbaan op het landgoed Welderen gesloten was, zijn wij deze woensdag uitgeweken naar het landgoed Bleijenbeek. De harde kern van de Welderns leden hebben van de gastvrijheid op Bleijenbeek genoten. Er hadden zich 34 deelnemers aangemeld voor een combinatieronde over de eerste 9 holes van de Champions Course en de 9 holes van de Par 3/4 baan. Zes flights zijn om 11:30 uur gestart op hole 1 van de CC en zes flights zijn op hetzelfde tijdstip gestart op hole 1 van de Par 3/4 baan.

Voor een aantal was het even wennen omdat ze nog nooit de Par 3/4 baan op Bleijenbeek hadden verkend. Na afloop waren de deelnemers unaniem van mening dat deze combinatieronde op Bleijenbeek een succes was. Voor velen was het een verademing om niet iedere keer de golfbal hoeven te moeten ontdoen van viezigheid. Het lopen op het Bleijenbeekse tapijt voelde goed aan. Daar bovenop werkte het weer mee. Droog, nauwelijks wind en een glimp zonneschijn.

Rond half vier waren de meesten weer binnen op hole 19. Omdat het E-Golf4U systeem zodanig was geconfigureerd dat moeiteloos een ieder zijn scores kon inbrengen, was het verkrijgen van de uitslag slechts een "peuleschil". Hoewel sommige deelnemers constateerden dat de wedstrijdleider annex assistent er redelijk "rood aangelopen" uitzag.

De uitslag van de wedstrijd

1. Henk Lubs

2. Jo Ceelen

3. Dick Hindriks

4. Leo Brugman

5. Wolfgang Graetz

6. Ellen de Wolff

7. Paul Kerkhoffs

Birdies zijn gemaakt door Jo Ceelen op hole 5 en Dick Hindriks op hole 9 van de Par 3/4 baan

Het is nog onzeker of we op 6 december 2017 de baan op Welderen weer kunnen bespelen. Mocht dat wel het geval zijn dan is Johan de Vet wedstrijdleider en maakt Aad Soeteman de startlijst.

Met dank aan de staf op Bleijenbeek voor hun gastvrijheid en coöperatieve houding!

Rob Knopperts