Voor deze woensdag waren 50 aanmeldingen, 35 voor de 18 holes wedstrijd en 15 voor de 9 holes wedstrijd.

De weersomstandigheden waren perfect. Weliswaar een beetje koud, zon en nagenoeg geen wind. Ondanks de vorst waren de gewone zomergreens open. Hetgeen ook wel betekende dat je met enig beleid de bal naar de green moest slaan, want hoog neerkomende ballen stuitten zonder probleem weer tientallen meters achter de green. Kortom ook deze winterse omstandigheden geven voldoende aanleiding om de golfvaardigheden, na een gedwongen “winterslaap” periode, uit te testen. Gewoon het advies van Johan de Vet blijven volgen “blijf oefenen”.

Birdies bij de 18 holes wedstrijd
– Rob Jansen op hole 2
– Paul Kerckhoffs op hole 7
– Henk Arends op hole 4

9 holes wedstrijd

1. Bert Bruning                  17 punten              phcp 15
2. Jo Ceelen                   17 punten            phcp 16
3. Corrie de Vet – Meyers             17 punten                    phcp 35

18 holes wedstrijd

1.    Rob Jansen             34 punten
2.    Aad Soeteman        32 punten
3.    Henk Lups             29 punten
4.    Bert Hattink            28 punten
5.    Paul Kerckhoffs        27 punten        phcp    16
6.    Henk van Kempen         27 punten        phcp    24
7.    Truss Hendriks-Modderkolk    27 punten        phcp     32

Volgende week maakt Aad Soeteman de startlijst en is Rob Knopperts de wedstrijdleider.

Namens de Weldernscommissie
Nico Broex