IMG 1248Voor deze wedstrijd in het vroege voorjaar hadden zich 42 deelnemers aangemeld voor de shotgun over 18 holes, 18 voor de wedstrijd over 9 holes. De omstandigheden op de baan waren inspirerend genoeg voor de golfers om er het beste uit te halen. Dat lukte helaas niet iedereen, dus het motto van de Welderns "BLIJVEN OEFENEN" is voor velen nog steeds van kracht. Ook blijkt dat het alert zijn op de doorloopsnelheid in de baan na de winterslaap niet bij iedereen meer in het geheugen zit. Om het plezier in het golfspelletje niet te verliezen tijdens de wedstrijden van de Welderns is het goed de oproep van de commissie het tempo in het spel op peil te houden serieus te nemen.

De uitslag van de 9 holes wedstrijd
1. Jo Ceelen, 15 punten
2. Leen Huizer, 14 punten
3. Jan Ram, 12 punten
Bert Bruning scoorde een birdie op hole 7.

De uitslag van de 18 holes wedstrijd
1. Han Bohlken, 39 punten
2.Harrie Besselink, 34 punten
3. Bert Hattink, 33 punten
4. Johan de Vet, 32 punten, phc 15
5. Henk Arends, 32 punten, phc 26
6. Toon van de Looi, 32 punten, phc 28
7. Ton Boerhof, 30 punten, phc15
Ook Evaline Hendriks scoorde 30 punten, met phc 36

Na de prijsuitreiking deed Harrie Besselink een oproep om als trouwe golfers op Welderen niet alleen het negatieve te benoemen maar daar waar mogelijk ook zorg te dragen voor onderhoud en kwaliteit van de baan. Als voorbeeld noemde hij het repareren van de greens. Tijdens de wedstrijd had hij tenminste 50x zijn pitchmark moeten gebruiken!

Op woensdag 21 maart spelen we de laatste wedstrijd van het winterseizoen en daarmee zal het klassement worden afgesloten. Aad Soeteman is de wedstrijdleider, Hieke de Boer assistent/startlijstmaker.

Voor de slotwedstrijd van het winterseizoen op 28 maart is de spelvorm een Texas Scramble en aansluitend daarop volgt de prijsuitreiking onder het genot van een borrelhapje (gratis) en een drankje. Voor de 9 holes wordt dan geen afzonderlijke wedstrijd georganiseerd.

Namens de commissie van de Welderns,
Hieke de Boer