diversen golf 01De eerste woensdag van het zomerseizoen en tevens de eerste Q wedstrijd van dit seizoen. Zoals ieder jaar zal Johan de Vet de wedstrijdresultaten wekelijks nauwkeurig bijhouden, zodat we aan het eind van het seizoen, tijdens onze slotwedstrijd op 24 oktober a.s. op Bleyenbeek, de winnaars met bekers ed. huiswaarts zullen gaan.

Voor deze week waren 65 deelnemers voor de 18 holes wedstrijd en 4 voor de 9 holes wedstrijd. De weersvoorspellingen waren niet erg hoopvol maar gelukkig waren alle flights in hole 19 toen de eerste druppels vielen. Al met al kunnen we terug kijken op een geslaagde Welderns wedstrijd. We mochten weer enkele nieuwe deelnemers welkom heten nl. Ineke en Theo Derksen en Bert Roosenboom. De Welderns heeft inmiddels ook te maken met een nieuw fenomeen nl.' herintreders'. Karin en Frans Schevers komen weer genieten van het plezierig golfspel bij de Welderns. Voor allen nieuwe deelnemers, herintreders en al onze trouwe deelnemers, veel succes voor het komende seizoen. Let wel, golf spelen is, vooral blijven oefenen.

Aan het begin van het nieuwe seizoen is het goed de deelnemers een reminder mee te geven voor wat betreft de golfregels en de – etiketten. De Welderns commissie is er van overtuigd dat, als alle deelnemers de regels en etiketten goed volgen het spel samen spelen, nog leuker zal zijn.

Birdie

Rien Kanjoredjo op hole 15

9 holes wedstrijd

1. Janny de Vries 11 punten

18 holes wedstrijd

1. Theo Derksen 46 punten phcp 59
2. Andre Jansen 40 punten phcp 36 (Masterplaats!)
3. Hans Pels 34 punten phcp 21
4. Ankie Cillekens 34 punten phcp 25
5. Evaline Hendriks 34 punten phcp 36
6. Henk Arends 33 punten phcp 26
7. Bert Hattink 32 punten phcp 24

Volgende week spelen we ½ shotgun “vrije teekeuze”. Aad Soeteman maakt de startlijst en Johan de Vet is wedstrijdleider. Tevens heeft Johan een regelvraag klaarliggen bij hole 11.

Namens de Weldernscommissie
Nico Broex