diversen golf 01Het mooie voorjaar heeft tot gevolg dat iedereen er weer op uit gaat trekken. Ook de deelnemers aan de Welderns maken dankbaar gebruik van de mogelijkheid om de baan weer in te gaan. Maar liefst 94 golfers hebben zich aangemeld voor deze tweede qualifying wedstrijd van het zomerseizoen: 83 voor de 18 holes en 11 voor de 9 holes. Voor de startlijstmaker een hele klus om deze wedstrijd binnen de toegestane starttijden in goede banen te leiden.

Dat al deze 94 spelers hebben kunnen genieten van een mooie golfdag heeft als resultaat dat wij kunnen terugkijken op een geslaagde Weldernsdag! Maar dat een qualifying wedstrijd ook iets kan doen met je handicap is voor velen na de wedstrijd met een CBA van 0 wel even slikken. Slechts drie personen wisten hun handicap te verbeteren.

De uitslag

9 holes
1. Truus Zijlstra, 14 punten
2. Leo Nickel, 11 punten, phcp 24
3. Marjolein van Gessel, 11 punten, phcp 25

18 holes
1. Evaline Hendriks, 38 punten
2. Albert Zijlstra, 37 punten, phcp 20
3. Henk Lups, 37 punten, phcp 31
4. Ankie Cillekens, 36 punten, phcp 25, bruto 13
5. Johan Bijl, 36 punten, phcp 25, bruto 14
6. Ben Warmenhoven, 35 punten, phcp 28
7. Harry Gerrits, 35 punten, phcp 31

De birdies
1. Johan Bijl op hole 11
2. Harry Gerrits op hole1
3. Leo Weijers op hole 4
4. Wiep Pere op hole 4

Welkom
Laurens Verboom heeft zich na deze voor hem kennismakende wedstrijd aangemeld als nieuwe deelnemer
van de Welderns. Hartelijk welkom!

Volgende wedstrijd
Voor de funwedstrijd op 25 april is de spelvorm: Fourball-bestball. Inschrijving kan als team of individueel. Charlotte Donkersloot maakt de startlijst, Rob Knopperts is de wedsrijdleider.

Namens de commissie van de Welderns,
Hieke de Boer