diversen golf 01Woensdagochtend, ..super weer, ...prachtige baan ....... Dus tijd voor een Welderns Q Masters wedstrijd. Er waren 68 deelnemers voor de 18 holes wedstrijd en 7 voor de 9 holes. De eerste start was om 08.54 uur op hole 1 en van af 09.05 uur van af hole 11. De 9 holes startten achter de laatste flight van hole 11, en daar deze ruim op tijd voorbij hole 1 was konden ook deze 7 deelnemers op tijd van start gaan.

Ondanks de wachttijden bij de par 3 holes waren de meeste flights binnen in 41/2 uur. Slechts 2 deelnemers wisten hun handicap te verbeteren, nl Bert Driessen met 38 Stbf, en de grote winnaar van de dag Peter Smit met 44 Stbf. Van harte gefeliciteerd met de overwinning en de felbegeerde Mastersplaats 2019.

Birdies waren er voor Peter Smit op hole 7, René Talet op hole 4, Theo Derksen op hole 13, en Rob Jansen op hole 15.

UITSLAG:

9-Holes;

1. Elly van Hulst met 16 Stbf en phcp 17

2. Francien van de Looi met 16 Stbf en phcp 19

3. Trees Geling-Stolte met 15 Stbf .

18- holes;

1. Peter Smit met 44 Stbf

2. Bert Driessen met 38 Stbf

3. Olav Zwarteveen met 36 Stbf en phcp 29

4. Marc Speekenbrink met 36 Stbf en phcp 37

5. Ankie Cillekens met 35 Stbf en phcp 23

6. Bep Bloemen met 35 Stbf en phcp 32

7. Hans Bertels met 35 Stbf en phcp 33.

Volgende week geen Weldernsdag ivm de ledenweek, maar wel een seniorendag op dinsdag. U kunt zich hier individueel voor opgeven, maar ook als team van maximaal 4 personen. Geef daar bij aan of je gebruik wenst te maken van de horeca na afloop. De eerstvolgende Weldernswedstrijd is op 13 juni a.s., en ook voor deze wedstrijd kun je je als team inschrijven of individueel. De spelvorm is Greensome Chapman. Wedstrijdleider is Aad Soeteman en zijn assistent startlijstmaker is Johan de Vet.

Namens de commissie een fijne Ledenweek en tot 13 juni.

Charlotte Donkersloot.