diversen golf 01Vandaag speelden we niet alleen een qualifyingwedstrijd met Mastersplaats, maar deze wedstrijd was georganiseerd voor de Handicartstichting. Consul van Golfclub Welderen voor deze stichting is ons lid Rene van Brandenburg, die extra prijzen ter beschikking had gesteld voor deze dag. Er waren ballen te verdienen van af plaats 5 voor de 18 holes, en van af plaats 2 voor de 9 holes. En prijzen voor de neary op hole 4 ( ook voor de 9 holes wedstrijd), en voor de longest op hole 14 voor dames en heren. Bovendien gaat de winnaar samen met de winnaar van afgelopen zondag ( Hermien Swarts) naar de Regiofinale. Reden genoeg om het beste uit je zelf te halen voor een hoge score. Het weer was prima, nog niet al te heet, niet veel wind, en...ja wel, er werd zeer goed gescored... maar liefst 6 personen verbeterden hun handicap en rond de 25 liepen in de buffer. Er waren 56 deelnemers voor de 18 holes wedstrijd en 8 voor de 9 holes.

Rene deed de prijsuitreiking, maar eerst bedankte hij alle deelnemers voor hun bijdrage van 10 respectievelijk 5 euro voor de Handicartstichting. Totaal heeft de Welderns een bijdrage geleverd van 600 euro. Super...

Dan de Uitslag:

Birdies waren er voor Han Bohlken op hole 13 en voor Arie Puiman op hole 11.

De Neary is gewonnen door Henry Opdam.

De Longest voor dames is gewonnen door Ankie Cillekens,

De Longest voor heren is gewonnen door René Talet.

Uitslag 9 holes:

1. Marijanne van den Dool met 18 Stbf

2. Truus Zijlstra met 17 Stbf

3. Marijke Meijer-Klunder met 16 Stbf.

Uitslag 18 holes:

1. Rien Karijoredjo met 42 Stbf

2. Henk van Kempen met 40 Stbf

3. Arie Puiman met 39 Stbf en phcp 23

4. Tosca Thijssen-Heldens met 39 Stbf en phcp 30

5. Corrie de Vet-Meijers met 38 Stbf

6. Jan Heijne met 37 Stbf

7. Ankie Cillekens met 36 Stbf en phcp 22

8. George van Noesel met 36 Stbf en phcp 33.

Rien van harte gefeliciteerd met de Mastersplaats en veel succes bij de Regiofinale.

Volgende week een funwedstrijd Tegen Bogey individueel. De wedstrijdleiding is in handen van Rob Knopperts en de startlijst wordt gemaakt door Nico Broex.

Namens de commissie,
Charlotte Donkersloot