welderns0407Een Q wedstrijd met een masterplaats 2018 voor de winnaar. Op een een baan die er mooi bij ligt maar inmiddels ook wel last begint te krijgen van het tekort aan water. Harde ondergrond waardoor de ballen vaak lang doorrollen maar ook vreemde capriolen maken door alle kanten op te stuitten. Een ideale baan voor de een maar ook weer een teleurstellende baan voor de ander. Het is immers golfen. Voor ieder wat wils.

Ook tijdens deze wedstrijden moest en af een bankje in de schaduw opgezocht worden om even te wachten op de voorgaande flight.
De starters voor de 9 holes wedstrijd maakten daar geen punt van. Samen op het bankje is ook wel zo gezelliig. (zie foto)

Voor deze week waren 65 deelnemers voor de 18 holes wedstrijd en 9 voor de 9 holes wedstrijd. D

Birdie Corrie Holweg hole 2
Leo Weyers hole 16

9 holes wedstrijd
1. Marianne van Dool 17 punten
2. Jannie van der Mark 15 punten
3. Truus Zijlstra 14 punten

18 holes wedstrijd
1. Stephanie Roosenboom 52 punten phcp 52
2. Ankie Cillekens 38 punten phcp 20 (Masterplaats!)
3. Bert brand 38 punten phcp 36
4. George van Noesel 37 punten phcp 33
5. Henk Westhof 37 punten phcp 35
6. Klaas Nienhuis 36 punten phcp 28
7. Tosca Thijssen 36 punten phcp 29

Volgende week spelen we ½ shotgun “Mulligan”. Hieke de Boer maakt de startlijst en Johan de Vet is wedstrijdleider. Tevens heeft Johan de Vet weer een regelvraag klaar liggen op hole 11.

Namens de Weldernscommissie
Nico Broex