unnamed 11

Een Q wedstrijd met een masterplaats 2018 voor de winnaar. Op een een baan die mede dankzij het al weken droge weer er mooi bij ligt maar soms ook lastig is als de ballen alle kanten op springen. Soms is dat heel vervelend want de slag was kaars recht maar uiteindelijk kwam de bal toch in het bos of nam een duik. Maar voor de Welderns deelnemers maakt dat niet uit. Ze kunnen golfen, en doen dat met veel plezier.

Ook deze week mochten we weer een nieuwe Welderns deelnemer begroeten nl. Lies Hegeman-Jansen

Er waren 72 deelnemers voor de 18 holes wedstrijd en 4 voor de

9 holes wedstrijd.

De winnaar van de 18 holes wedstrijd (Marijke Dekker) ging met de bekende balletjes prijs en een masterplaats, huiswaarts maar niet eerder dan dat zijn de bekende Welderns vlag had ingehaald.

Birdie:
Rienk de Jager           hole 10
Leo Brugman              hole 14

9 holes wedstrijd

1. Trees Geling 18 punten
  2. Francine Broex 12 punten
  3. Wim Selles 11 punten

18 holes wedstrijd

1. Marijke Dekkers 43 punten                   (Masterplaats)
  2. René Brandenburg 41 punten
  3. Leo Brugman 38 punten                   phcp 19
  4. Bert Roosenboom 38 punten                   phcp 51
  5. Hans Pels 37 punten                   phcp 22
  6. Marianne Rensink 37 punten                   phcp 48
  7. Lies Hegeman 37 punten                   phcp 49

Volgende week spelen we ½ shotgun “Greensome stableford”. Johan de Vet maakt de startlijst en Hieke de Boer is de wedstrijdleider. Geef je als team van twee op, of je laat de teamvorming aan de startlijstmaker (Johan) over.

Namens de Weldernscommissie

Nico Broex