diversen golf 03Rond deze wedstrijd was er nogal wat discussie gaande over het wel of niet verantwoord bezig zijn als je besluit te gaan golfen bij extreem hoge temperaturen. Maar met een aangepast wedstrijdschema (vroegere start en hole 15 t/m 17 overslaan) leek het haalbaar om voor het heetst van de dag aan een verkoelend drankje op hole 19 te kunnen aanschuiven. En dat is met 51 moedige golfers prima gelukt! Het gevoel van afhankelijkheid was tweezijdig aanwezig op deze dag. Het weer heb je niet in de hand en bij de spelvorm Greensome Stableford heb je je ook eigen spel niet meer in de hand.Je bent niet meer baas over je eigen bal en je kunt het je partner behoorlijk lastig maken. Wel een mooie spelvorm voor het testen van je sociale vaardigheden! Al met al kijken we terug op een bijzondere maar goed geslaagde Weldernsdag. En natuurlijk waren daar ook weer de winnaars van de dag, die met een verkoelende fles Prosecco werden gehuldigd.

De uitslag.

1. Henk Arends en Renaud Cambon met 43 punten
2. Jan Heijne en Peter Havelaar met 42 punten, phcp 35. samen 70
3. Dik Wildenbeest en Jan Tuik met 42 punten, phcp 35, samen 72
4. Hans Schuil en Nico Broex met 41 punten
5. Marianne Rensink en Corrie de Vet, 40 punten
6. Bert Hattink en Bert Bruning met 38 punten, phcp 22
7. Leen Huizer en Hans Pels met 38 punten, phcp 23

Wel en wee

Na afloop van de wedstrijd kwamen Rienk de Jager en Annie Arends op het terras aanschuiven.
Rienk kreeg de afgelopen week te maken met een heftige maar korte aanslag op zijn gezondheid. Annie kampt al veel langer met haar lichamelijke ongemakken. Maar beiden zijn gelukkig herstellende en dragen de Welderns een goed hart toe. Dat lieten ze duidelijk blijken door er weer even bij te zijn ook al lukt het golfen voorlopig nog niet. Beiden wensen we van harte beterschap!

Volgende wedstrijden

Op woensdag 1 augustus spelen we een qualifying wedstrijd. Charlotte Donkersloot maakt de startlijst, Aad Soeteman is de wedstrijdleider. De week daarop is de invitatiedag! De uitnodiging hiervoor volgt.

Namens de commissie van de Welderns,
Hieke de Boer