2014welderns 008Op deze wederom prachtige Welderns-golfdag startten alle deelnemers van de oranje tee-box. Dat is voor velen een uitdaging omdat dit een ander baanmanagement vereist. En dat dit niet makkelijk is blijkt dan ook uit de scores. Zo wel bij de 9-holes als de 18-holes waren er twee die beter gespeeld hebben dan hun handicap. Daar en tegen zijn er wel heel veel birdies gescoord

Dat de Welderns een goede naam hebben blijkt weer eens uit het feit dat we deze woensdag weer 4 nieuwe deelnemers mochten verwelkomen, te weten Jolanda de Jong-Christiaans, Marjolein Croque-De Back, Marianne Wiersma, en Hans Vos. Zo wel Jolanda als Hans gaven gelijk hun visitekaartje af door bij de 9-holes op de plaatsen 1 en 2 te eindigen.

Dan de Uitslag;

Birdies waren er voor resp. Henk Tiedink (2x), en 1x voor Harrie Besselink, Rob Jansen, Ad Hansen, Henk Arends, Rienk de Jager, Peter Havelaar, Johan de Vet, Ton Boerhof, Friedel Gortzen-Spies, Elly van Hulst.

Uitslag 9-holes;

1. Hans Vos met 24 Stbf.

2. Jolanda de Jong-Christiaans met 19 Stbf.

3. Evaline Hendriks met 16 Stbf.

Uitslag 18 holes;

1. Henk Tiedink met 40 Stbf.

2. Harrie Besselink met 37 Stbf.

3. Rob Jansen met 36 Stbf en phcp 5.

4. Ad Hansen met 36 Stbf en phcp 17.

5. Bert Brand met 36 Stbf en phcp 19.

6. Corry de Vet-Meijers met 36 Stbf en phcp 39.

7. Bert Driessen met 35 Stbf.

Volgende week weer een Qualifyingwedstrijd met Mastersplaats. De wedstrijdleiding is dan in handen van Aad Soeteman, en Nico Broex is zijn assistent en maakt de startlijst.

Namens de commissie,

Charlotte Donkersloot.