3 ballen 864x400 cNadat de regels van de spelvorm Texas Scramble tijdens het kopje koffie vooraf opnieuw waren doorgesproken vertrokken 16 flights welgemoed naar de hun door de startlijstmaker toegewezen starthole. Het spel kon beginnen. Wiens afslag nemen we, welke bal kiezen we, maken we par of.... een birdie? Valt die put niet? Toch een bogey? Baanmanagement met goed onderling overleg bleek cruciaal. Dat er serieus werd gespeeld bleek zeker uit de eindresultaten. Twee flights scoorden 63 punten, maar liefst 6 flights kwamen met 64 punten van de baan. De Playing Handicap moest de volgorde in de eindstand bepalen. Er werd dus nog lang nagepraat over die ene put die niet viel..............als die??..... dan !!! .......... Wat zo'n biertje of wijntje dan met je doet! Heerlijk!

De uitslag.
1. Hans Pels, Dick Hindriks, Leen Huizer, Ankie Cillekens: 63 punten, PHCP 11
2. Rene Talet, Jo Ceelen, Gerda Huizer, Marianne Rensink: 63 punten, PHCP 17
3. Rienk de Jager, Hans Schuil, Henk van Kempen, Nico Broex: 64 punten, PHCP 11
4. Bert Hattink, Henk Arends, Harrie Besselink, Bert Bruning: 64 punten, PHCP 12
5. Rob Knopperts, Klaas Nienhuis, Thea v/d Veen, Jannet Engel: 64 punten, PHCP 14
6. Johan de Vet, Derk de Boer, Hieke de Boer, Corrie de Vet: 64 punten, PHCP 14
7. Arie Puiman, Rien Karijoredgo, Henk Rensink, Gijs de Winkel: 64 punten, PHCP 15
8. Jan van Dongen, Ad Hansen, Helmie Martens, Erika Bos: 64 punten, PHCP 15

Bij dezelfde PHCP (team 5/6 en team 7/8) is de optelsom van de persoonlijk handicaps doorslaggevend!
Uiteraard zijn de uitslagen van de hele wedstrijd duidelijk na te lezen via ledenportaal.

De eerste drie winnende teams gingen met een prijsje naar huis. Met z'n vieren mochten ze kiezen tussen iets met fruit of iets met een fles wijn. Dat de wijn de voorkeur had geeft toch wel weer te denken..............

Nog vier keer voor de slotdag op 24 oktober in Bleijenbeek spelen we onze gebruikelijke Qualifying Wedstrijd. Nog vier keer kan er gestreden worden om een plaats bij de Masters en een verbetering in de Ringerscore.!

Volgende week, 12-09-2018, is Rob Jansen wedstrijdleider, Charlotte Donkersloot maakt de startlijst.

Graag tot dan,
Hieke de Boer